Mommies(2be)

Sporten tijdens en na de zwangerschap is gezond voor moeder èn baby. Als je (blijft) sport(en) loopt je conditie minder snel terug (of verbetert zelfs), heb je meer energie en voel je je fitter. Vaak heb je ook minder last van zwangerschapskwalen. Je gewichtstoename is gezonder en je hebt minder kans op zwangerschapsdiabetes. Door sterke spieren en meer flexibiliteit verminder je ook de kans op pijnklachten in je bewegingsapparaat. Een getraind lichaam herstelt sneller na de bevalling èn je krijgt van sporten een goed humeur!
 
Tijdens je zwangerschap maakt je lichaam grote veranderingen door. Sporten tijdens je zwangerschap en na je bevalling vraagt dan ook om deskundige begeleiding. Trainingsprogramma’s worden aangepast aan de verschillende fases van je zwangerschap en herstel na de bevalling, zodat jij gezond kan blijven trainen. In principe kun je blijven sporten tot vlak voor de bevalling, en kan je 6 weken na de bevalling (of 8 weken na een keizersnede) weer voorzichtig beginnen. 
 
Door te sporten krijg je meer vertrouwen in je lijf! Een uur in de buitenlucht, lekker actief een beetje tijd voor jezelf nemen, is ook heel belangrijk! En dat natuurlijk in een gezellige groep mede-zwangeren of jonge moeders. 

Mommies(2be) bootcamp is een total body workout; armen, benen en core komen allemaal aan bod. De training wordt geheel aangepast aan wat voor jou als zwangere verstandig is om te doen. Zo ook de cardio; we bouwen geen marathon conditie meer op, maar blijven binnen de grenzen van wat voor jou verantwoord is.

Ben je onder behandeling van een (bekken)fysiotherapeut of een andere medische behandelaar, maar wil je graag wel buiten sporten: dan kunnen we in overleg met die behandelaar(s) samen kijken naar de mogelijkheden. Tijdens een intake personal training kan ik je adviseren over de trainings- mogelijkheden voor jou! Neem hiervoor contact met me op.
 
Doe mee met Brisper Mommies(2be)!